Close

Ohjaajana lisäksi syvennät tietämystäsi...

KOULUTTAUDU 

OHJAAJAKSI!

9Months -raskausajan liikunnasta ja synnytykseen valmentautumisesta

2Baby -liikunnasta synnytyksen jälkeen sekä vauvan kehityksestä ja motoriikan tukemisesta liikunnan avulla.

4Venus -terveysliikunnasta ja lantionpohjalihaksista

Bailamama -ohjaajana sinun ei tarvitse miettiä uusi liikkeitä ja käyttää aikaa musiikin etsintään. Kaikki on mietitty sinun puolestasi. Tunnit ovat ammattilaisten suunnittelemia viimeisempään tutkimustietoon pohjautuvia. Kouluttautuminen on nyt helppoa. Voit suorittaa koulutuksen kotonasi, netin välityksellä.

Bailamama -tunteja on kolmelle kohderyhmälle:

BAILAMAMA TUNNIT

4Venus -tunteja, jotka ovat tarkoitettu kaikille naisille, näitä tunteja on kolme. Voit sertifioitua kaikkien viiden Bailamama®-ohjelmamme (4Venus, Squeeze 4Venus, Heat 4Venus, 9Months tai 2Baby) ohjaajaksi tai valita näistä mieleisen.

9MONTHS - raskaana oleville (55min)


Turvallinen ryhmäliikuntatunti raskaana oleville. Tunnilla treenataan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle sekä valmentaudutaan synnytykseen. 


HEAT 4VENUS / kaikille naisille (30min)


Supertreeni naisille, jotka haluavat olla tehokkaita. Tunnilla käydään läpi kaikki naisille tärkeät lihasryhmät, lantionpohjalihaksia unohtamatta. Tunnilla tehdään päivittäinen suositusmäärä lantionpohjalihasharjoitteita. Heat 4Venus on sykkeen nostoa, lihaskuntoa ja venyttelyä -kaikki 30 minuutissa! 

2BABY / äidille ja vauvalle (45min)


Äidin ja vauvan yhteisiä liikuntahetkiä, joissa tarkoituksena on tukea vauvan varhaista vuorovaikutussuhdetta, sekä motorista kehitystä. Äiti saa tehokasta ja monipuolista liikuntaa, jossa on otettu huomioon synnytyksestä palautuminen ja tärkeiden lantionpohjalihasten harjoittaminen. 

SQUEEZE 4VENUS / kaikille naisille (30min)


Lempeän tehokas lihaskuntotreeni. Tällä tunnilla keskitytään löytämään syvät lihakset ja vahvistetaan niitä lempeästi. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi kaikki naisille tärkeät lihasryhmät, erityisesti lantionpohjalihaksiin keskittyen. Tunnilla tehdään päivittäinen suositusmäärä lantionpohjalihasharjoitteita. Tule löytämään oma sisäinen Venuksesi! 

KATSO TUNTIEN TRAILERIT

Teoria-osuus sisältää:

Lantionpohjalihasten tehtävät ja harjoittelun perusteet

Nainen ja vaihdevuodet

Yleisimmät terveysongelmat mm.virtsankarkailu

4VENUS OHJAAJAKOULUTUS

Lantionpohjalihasten anatomia ja fysiologia 

Squeeze - lantionpohjalihasten harjoittelumenetemä

Lupa nauttia naiseudesta ja seksuaalisuudesta

4Venus -ohjaajana syvennät tietämystäsi terveysliikunnasta ja lantionpohjalihaksista. Koulutus koostuu teoriaosuudesta sekä käytännönharjoittelusta. Teoria- ja käytännönkoulutuksen voit suorittaa haluamaasi aikaan verkkokoulutuksena (n.2-3h). Saat valmiin ohjelman, musiikin ja opetusvideot.


4Venus ohjaajakoulutuksia on kaksi, joista voit valita mieleisen: 4Venus 55min tuntikonsepti sekä 4Venus 30min tuntikonseptit (Heat ja Squeeze -tunnit). Molemmissa koulutuksissa on sama teoriaosuus, mutta käytännönosuus määräytyy valitsemasi koulutuksen mukaan. 4Venus 55min -tuntikonseptissa saat ohjelman, opetusvideot ja musiikin. 4Venus 30min -tuntikonseptissa saat sekä Heat 4Venus että Squeeze 4Venus -ohjelmat, opetusvideot ja musiikit. Koulutettuna 4Venus -ohjaajana sinulla on oikeus ostaa muitakin 4Venus ohjelmia ja ohjata niitä. Uuden ohjelman hinta on a90+alv. Jos haluat ohjata muitakin 4Venus tunteja, voit ostaa ohjelman käymättä teoriaosuutta uudelleen.

195€ +ALV

KYLLÄ, HALUAN KOULUTTAUTUA 4VENUS -OHJAAJAKSI

2BABY-OHJAAJAKOULUTUS

Lantionpohjalihasten anatomia, tehtävät ja harjoittelun perusteet

Motorista kehitystä tukevat otteet

Teoria-osuus sisältää:

Vauvan kehityksen, varhaisen vuorovaikutuksen ja kiintymyssuhteen tukeminen ryhmäliikuntatunnilla.

Erilaiset aistit ja kehonhahmotus osana kehitystä

Liikunta raskausajan jälkeen 

2Baby -ohjaajana syvennät tietämystäsi vauvan kehityksestä ja motoriikan tukemisesta liikunnan avulla. Koulutus koostuu teoriaosuudesta sekä käytännönharjoittelusta. Koulutuksen voit suorittaa haluamaasi aikaan verkkokoulutuksena (5-6h). Verkkokoulutus koostuu videoista ja lukumateriaaleista. Ohjaaja saa valmiin ohjelman, musiikin ja opetusvideot. 

KYLLÄ, HALUAN KOULUTTAUTUA 2BABY -OHJAAJAKSI

195€ +ALV

9MONTHS OHJAAJAKOULUTUS

9Months -ohjaajana syvennät tietämystäsi raskausajan liikunnasta ja synnytykseen valmentautumisesta. Koulutus koostuu teoriaosuudesta sekä käytännönharjoittelusta. Koulutuksen voit suorittaa haluamaasi aikaan verkkokoulutuksena (5-6h). Saat valmiin ohjelman, musiikin ja opetusvideot. 

Liikunta raskausaikana

Teoria-osuus sisältää:

Lantionpohjalihasten anatomia, tehtävät ja harjoittelun perusteet

Synnytyksen vaiheet ja ponnistusasennot

Synnytyskipu ja hengitys

Squeeze-lantionpohjalihasten harjoittelumenetemä

KYLLÄ, HALUAN KOULUTTAUTUA 9MONTHS -OHJAAJAKSI

195€ +ALV

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu ostamalla haluamasi koulutus verkkokaupasta. Koulutukseen ilmoittautuessasi saat heti paluupostissa (tilausvahvistuksessa) pääsyn teoriaosuuden ja käytännönharjoittelun verkkokoulutukseen. Sen voit suorittaa haluamaasi aikaan. Koulutus koostuu videoista ja lukumateriaaleista. Aluksi on teoriaosuus, varaa tähän aikaa 3-4h. Koulutuksen lopuksi on koe, joka tulee suorittaa ennen käytännön koulutusta. Käytännönharjoitteluun on hyvä varata aikaa 1-2h. 


Verkkokoulutuksen jälkeen käymme kanssasi puhelimessa henkilökohtaisesti läpi koulutuksessa heränneet kysymykset. Musiikin latausohjeet saat sähköpostitse, kun olet suorittanut teoria- ja käytännön osuudet hyväksytysti. Kaikki tarvittava opiskelumateriaali löytyy Bailamaman verkkosivuilta omat tietosi - kohdasta, kun olet kirjautunut sisään. 


Ohjaajakoulutuksen jälkeen ohjaajalla on automaattisesti 6kk Bailamama klubin jäsenyys.

BAILAMAMA KLUBI

Ohjaajan suoritettua hyväksytysti Bailamama®-ohjaajakoulutuksen, hän liittyy automaattisesti Bailamama -klubiin. Klubin jäsenyys on voimassa kuusi (6) kuukautta ohjaajakoulutuksen ostopäivästä laskien. 


Bailamama -klubin jäsenenä ohjaajalla on mahdollisuus ostaa uusia 4Venus-, 9Months- ja 2Baby -ohjelmia alennettuun hintaan. Yhden ohjelman hinta on 90€+alv. Kahden ohjelman tilaus samanaikaisesti (4Venus ja 9Months/2Baby) on 120€+alv. Ohjelmapaketti pitää sisällään musiikin, opetusvideot ja ohjelmamanuaalin. Tilattuasi uuden ohjelman klubin jäsenyys on automaattisesti voimassa jälleen kuusi kuukautta. Muille koulutetuille Bailamama®-ohjaajille yhden ohjelman hinta on 180€+alv. Tämän jälkeen heillä on klubin jäsenyys voimassa seuraavat kuusi kuukautta.

Bailamama -tuntien ohjaajia on Suomessa jo yli 250. Ohjaajia on myös UK:ssa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa. Alla olevissa videoissa on palautetta ohjaajiltamme tunneista ja koulutuksista.

PALAUTETTA BAILAMAMA OHJAAJILTA

Kuinka tunnit vaikuttavat? Katso fysioterapeutti Sarin kommentit tuntien vaikuttavuudesta.

Fysioterapeutti Anne ohjaa 4Venus, 9Months ja 2Baby -tunteja sekä hyödyntää Bailamaman oppeja myös PT puolella.

Minkälaista on ohjata Bailamama -tunteja. Katso 2Baby ja 9Months -ohjaajamme Anun palaute.

Millainen on Bailamaman 4Venus -tunti? Katso ohjaajamme Liisan kommentit tunneista ja mitä asiakkaat ovat niistä tykänneet.

Mitä iloja ohjaajana saat Bailamama -tunneista? Katso ohjaajamme Tarjan  palaute 4Venus -tunneista.

Jos sinulla on jotain kysyttävää ohjaajakoulutuksista, niin ota yhteyttä Maijaan.

maija.kiljunen@bailamama.fi

info@bailamama.fi

KYLLÄ, HALUAN KOULUTTAUTUA BAILAMAMA -TUNTIEN OHJAAJAKSI

195€ +alv